Laadpunten Meerssen

Laadpunten Meerssen voor de elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (150-500 km). Hiervoor moet uw auto wel een oplaadpunt hebben. Gorissen ITB plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

Waarom een oplaadpunt?

Laadpunten Meerssen voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Gorissen ITB biedt ze aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor is er voor iedereen een keuze. Ze zijn geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw bedrijf. De laadpunten Meerssen maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

De service van Gorissen ITB

Gorissen ITB levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kan Gorissen ITB de jaarlijkse controle van de beveiliging voor u verzorgen.

De voordelen van laadpunten Meerssen bij Gorissen ITB

De voornaamste voordelen van onze oplaadpunten zijn:
– Het is duurzaam
– Opladen gaat snel
– Verschillend assortiment
– Lagere kosten dan benzine

Wilt u meer informatie over de laadpunten Meerssen van Gorissen ITB? Maak dan hier contact met Gorissen ITB of vraag onze brochure aan.